Podrobnosti okolo stavebnic

01.07.2014 11:10

Jak koupit?

Stavebnice je možno zarezervovat na emailu sberatelstvi2006@seznam.cz Po potvrzení že je model skladem vám zašleme číslo učtu kam složit platbu a po připsání pladby vám stavebnici zašleme. V připadě předobjednávek je brána platba jako potvrzení objednávky . U limitovaných serijí je platba nuností přednost mají ti kteří včas zaplatí.

Záruka na model:

Záruka se vztahuje na kompletnost a kvalitu stavebnice a polepek

Reklamace vyřizujeme přímo

Doporučení:

Staebnice nejsou vhodné pro děti do 6ti let však použití je na rozhodnutí zákoého zástupce (rodič)

stavebnice je určena pro modeláře

Stavebnice je dobarvována dle potřeb vizualizace pro daný model. Modely jsou označeny touto ikonou : Modely dostanete už nabarvené.

nekteré modely mohou vyžadovat mechanickou upravu přibrousi uříznout dolepit ty budou označeny takto :

veškeré upravy jsou popsány v popisech modelů.

Samolepky: jsou prozatím dodávány na prúhledné nebo bílé foliji podle potřeby .

Obtisky: Zavažujem i použití obtisků dalo by to modelům lepší vzhled.

Prohlášení: Modely jsou naším dílem a firma Beneš a Lát je dodavatelem výlisku případné dotazy a reklamace směřujte přímo na nás. Všechny modely jsou přednostně nabídnuty uzavřené skupině lidí na facebooku a poté je možno je zakoupit na aukru (oldrich1979) nebo přes domluvu emailem.

Poštovné: doporučený balík 80 kč nad 2000 kč zdarma / dobírka 135 kč jen u ověřených lidí (špatné zkušenosti) / příplatek za křehké 25 kč


Závěrem chci říct že se snažíme alespon oživit MS a naší troškou pomoci k jeho zachování. Naše činnost je náš koníček a snažíme se pomoci i ostatním.